SW Pasir Gudang Region

Forum Khas Untuk Ahli Southern Wheel Cawangan Pasir Gudang
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Majlis Pernikahan Mayat & Suzy
Thu Dec 10, 2009 5:04 am by Najwa CR

» Car's Discussion Section
Thu Dec 10, 2009 4:58 am by Najwa CR

» Mari Bersembang Sampai Lebam #1
Thu Dec 10, 2009 4:57 am by Najwa CR

» Sila Kenalkan Diri Anda
Wed Nov 25, 2009 12:14 pm by terung_sw

» Southern Wheel Pasir Gudang Family Day Convoy
Tue Nov 03, 2009 2:13 pm by Mayat

» Ucapan Raya
Sun Oct 18, 2009 6:45 am by Mayat

» Buku Pelawat & Cadangan
Wed Oct 14, 2009 8:22 pm by Jao

» Ayam Lemas Juadah Raya (Sumber MyMetro)
Thu Oct 01, 2009 6:03 pm by Najwa CR

» Official Designer
Fri Sep 18, 2009 9:40 am by Admin

Top posters
Mayat
 
Pojie CR
 
Najwa CR
 
Admin
 
Farah BB
 
Corot CR
 
Amri CR
 
terung_sw
 
Landak
 
Jao
 

Share | 
 

 Peraturan Menjadi Ahli Southern Wheel Motorsports

Go down 
AuthorMessage
Mayat
Webmaster
Webmaster
avatar

Posts : 41
Join date : 11/09/2009
Age : 34
Location : Pasir Gudang, Johor

PostSubject: Peraturan Menjadi Ahli Southern Wheel Motorsports   Fri Sep 11, 2009 11:20 am

Syarat-syarat dan peraturan menjadi ahli VIP:


1 ~ Ahli tidak dibenarkan membuat sebarang aktiviti atau perjumpaan yang menggunakan nama Kelab Southern Wheel Motorsports tanpa kebenaran. Ini kerana, jika tiada alasan yang munasabah aktiviti tersebut diadakan berkemungkinan ianya membawa kesan negatif terhadap masyarakat, dan nama Kelab Southern Wheel Motorsports akan menjadi buruk. Southern Wheel Motorsports tidak akan bertanggungjawab jika terdapat kes polis akibat aktiviti tersebut.


2 ~ Cenderahati, aksesori, produk, barangan, aktiviti, dan segala aspek yang berkaitan Kelab Southern Wheel Motorsports adalah tanggungjawab Kelab Southern Wheel Motorsports. Ahli tidak dibenarkan menggunakan nama Kelab Southern Wheel Motorsports untuk tujuan perniagaan tanpa usahasama atau persetujuan Kelab Southern Wheel Motorsports. Ianya bertujuan untuk memastikan tiada yang mengaut keuntungan dari nama Kelab Southern Wheel Motorsports. Kelab Southern Wheel Motorsports akan mengeluarkan saman kepada syarikat ataupun ahli yang menggunakan nama Kelab Southern Wheel Motorsports untuk tujuan perniagaan tanpa persetujuan atau usahasama.


3 ~ Kelab Southern Wheel Motorsports tidak akan bertanggungjawab jika terdapat ahli yang terlibat dalam kegiatan luar seperti lumba haram, pengubahsuaian kereta yang tidak dibenarkan oleh JPJ dan sebarang perkara yang boleh mendatangkan kesan buruk kepada Kelab Southern Wheel Motorsports.


4 ~ Ahli Kelab Southern Wheel Motorsports tidak boleh mempertikaikan sebarang pengubahsuaian Kelab Southern Wheel Motorsports di dalam laman web. Ini kerana laman Kelab Southern Wheel Motorsports adalah hak milik Kelab Southern Wheel Motorsports sepenuhnya.


5 ~ Ahli dikehendaki hadir pada setiap perjumpaan atau aktiviti yang dijalankan kecuali ada perkara yang tidak dapat dielakkan.


6 ~ Semua AJK Tertinggi dilantik atas budi bicara Kelab Southern Wheel Motorsports - sebagai Pemilik komuniti, bagi menentukan hala tuju kelab kerana kelab ini. Sebarang jawatan boleh ditarik balik jika kuasa disalah-gunakan. AJK Tertinggi yang terpilih adalah dikalangan ahli yang hanya menyertai Kelab Southern Wheel Motorsports sahaja dan bukan dikalangan ahli yang menyertai banyak kelab kereta.


7 ~ Kelab Southern Wheel Motorsports tidak akan bertanggungjawab diatas apa jua urusan jual beli sesama ahli. Jika terdapat sebarang penipuan berlaku, ahli hendaklah menyelesaikannya sendiri.


8 ~ Jika anda ingin keluar dari Kelab Southern Wheel Motorsports, keahlian anda dan segala keistimewaan akan ditarik balik. Wang anda juga tidak akan dikembalikan.
Back to top Go down
View user profile http://www.SouthernWheel.net
 
Peraturan Menjadi Ahli Southern Wheel Motorsports
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SW Pasir Gudang Region :: Administration :: Rules & Regulations-
Jump to: